Precious love

Sitter här vid laptopen och låter mina naglar torka. Eller okej, nagellacket kanske låter bättre för det är ju det som torkar inte själva naglarna för det skulle ju vara konstigt. Hm. Tyst! Ehm... ikväll ska nyår firas hos J.A! Trodde vi skulle bli några stycken men nu har M.SJ dumpat oss för sin pojkvän. Vi kommer nog förlåta henne så småningom. Men varför kan inte han komma ut till oss? Tydligen gick det inte i alla fall så det blir vi tjejer och kanske nån kille. Vi får väl se. Blir nog lite uppdateringar med bilder nån dag framöver.

Gott nytt år!
{H}


Näst sista dagen på året

Ja, håhåjaja vad tiden har gått fort. Iaf höstterminen känns det som. Har hänt så mycket, och mitt liv är inte alls likadant nu som när vi började nian. Endast förbättringar som tur är ;P

Eftersom att jag nu inte har bloggat på ett tag så tänkte jag lite kort summera dagarna. Söndagen tillbringades med tjejerna hemma hos H, väldigt roligt, haha. Vi bytte julklappar (Tnx H, jag diggar min T-shirt!), kollade på Björn Gustavsson DVD:n m.m och hade snöbollskrig. Moahaha, Ni kan säga vad ni vill, men jag vann ;)  Askul hade vi iaf, och god blev pizzan vi bakade också ;)
  Måndag var jag på stan med M.B och fikade och shoppade. Skönt att träffa henne själv för en gångs skull och prata av sig lite, alltid roligt.
  Efter att ha tagit farväl av henne, så mötte jag upp D. Vi skulle egentligen gå på bio, men det slutade med att vi hamnade på Down Town och spelade biljard^^ Eftersom att jag inte är någon snooker-mästare precis, så vann Loverboy samtliga ggr, även om han själv skyllde det på tur...Hah, yeah right säger jag bara! Menmen, jag ska ha revansch...

MEN! Imorgon gott folk, är det ju nyår också! Wohoo, party!! :D Trevligt värre, hoppas att alla kan komma bara. Vet inte riktigt vad vi kommer att ha för oss, det enda jag vet är att vi kommer att göra 2008 sista dag minnesvärd ;P
Ja, vi lär väll synas antar jag, eftersom att det typ bara är det folket som jag kallar mina vänner som (förhoppningsvis) läser denna blogg^^ 

Pösosos popå eror alollola,

>O<


Rusty halo

Okeeeeej! Hej på er! Läget? Bara bra hoppas jag.  Imorrn är det nyårsafton och den ska spenderas med flickorna och några till hos J.A. Tjohooo!!!

Idag har jag vart på stan med O ett litet tag. Köpte en skitsnygg cerisrosa tunika/klänning. Ingen aning om vad jag ska kalla det... hehe. Jaja, jag kommer att ha den på mig imorrn med nylonstrumpisar och vagabond-skorna. Jaa, smycken ska jag väl också ha? Jaaa!!! Svart halsband och svarta örhängen! Perfa! Det kommer se skitsnyggt ut. Så om jag får tag på min lilla pojke (som inte är min än) och får ut honom till ön kommer han att svimma stackarn. Okej, alla pöjks som kommer imorrn kommer svimma för vi kommer alla vara så sjuuuukt snygga. Moahahahaha!

Herregud jag verkar ju helt schizo i det här inlägget. Hmm. Ska nog sluta nu...

Pöss!
{H}

Im not a mardy bum

Så sjunger Alexander Turner i låten med Arctic Monkeys jag lyssnar på just nu, i fall någon undrar. Idag har jag varit på Birsta och shoppat lite med H och J.A, och framför allt; SETT ROBIN B LIVE!!! Do I even have to say that it made my day? ;) Vi var dock tvungna att knuffas med några gamla tanter och småbarn som absoluuut skulle stå längst fram och blockera sikten, fast än hälften av dem inte ens visste vem Robin var....GRRR. Fick några halv-suddiga bilder av snyggingen (som är ännu snyggare i verkligheten) som sjunger som en gud - nästan iaf - som jag lägger upp senare.

I birsta inhandlades inte så mycket; en lång T-shirt och en Bh, plus pressys till J.D som fyller år snart. Jag tror att jag nästan (bara nästan) slagit rekord, eftersom att jag har handlat för ca 1000 spänn på två dagar. Det är mycket på så kort tid för att vara jag^^ Hehe, men nu är det ju rea också, så man får mycket för pengarna :) 
  På onsdag är det ju nyår också, och idag fick jag en klänning av mams som faktiskt var skitsnygg, men som behöver sys upp något. Najs, gratis är bäst ;) Den är helsvart (:O surprise...) med volanger nertill, och V-ringad. Låter som vilken annan jäkla klänning som helst, men den är så fin, så fin...djup ringning i ryggen också, me like ;P Ska nog ha den på onsdag.
   Ikväll ägde jag ut min familj på buzz också, vilket bara gjorde denna kväll bättre :P Plus att min stad blev kvar i körslaget, så det var ju roligt. Men nu ska jag fortsätta med vad jag nu höll på med, Pöss på er alla!

>O<


THE OH SHOW PRESENTERAR: ARCTIC MONKEYS - MARDY BUM




Do you know what I'm seeing?

Japp, här sitter jag vid mitt nya laptop-bord. Det är rött och i plåt och.. äh jag lägger in en bild på det. Idag har jag vart med O och J.A och sett Robin B!!! Han är verkligen skitsnygg.... Vi hade inte världens bästa platser men det fick duga och O fick några kort som jag hade tänkt be henne skicka så jag kunde lägga upp dem men hon verkar lite okontaktbar. Får väl försöka lite senare. Har köpt en kofta på Vila, en ny mascara, rouge och presentisar till J.D. Hoppas hon blir nöjd! Jag är i stort sett pank just nu. Min kära mamma ska ge mig en hundring för koftan som kostade 200 på rea. Jippi!! Så helt pank kommer jag inte vara.
Imorrn ska jag och några av tjejerna vara hos mig. Vi tänkte väl chilla och ha lite kul. Och byta julklappar med varann! J.A har köpt min så jag är rätt nyfiken... *tittar funderande snett uppåt vänster*.
Just nu sitter jag och lyssnar på p!atd. Älskar verkligen deras nya skiva. Den är så annorlunda från den förra men på ett bra sätt. Den är mycket bättre!



{H}

Someday

Helluu!

Jag drömde inte om ni-vet-vem inatt!!! Så glad över det. Hur mysig den förra drömmen än var så slipper jag det helst. Jag menar, jag vill inte gilla killen. Varför ska jag då tvingas till att drömma om honom?
Idag har jag i alla fall vart och firat morfars 60-årsdag. Grattis morfar! Vi åt en jättegod tårta från caf'é charm och lite kakor och godis. Sen tittade vi på bröllopsfilmen från K:s och C:s bröllop - askul! Den var verkligen välgjord och rolig med ljudeffekter och allt möjligt.
Imorrn blir det till att åka och shoppa i alla fall. Måste köpa en present till J som snart fyller 16. Ingen aning om vad jag ska ge henne men vi får väl se hur det blir. Robin B kommer till vårat lilla köpcentrum imorrn dessutom så om ni vet vart han ska vara kan ni nog lista ut vilken stad vi bor i. Hihihi. Ja det var väl allt.

Pusshej!
{H}

Burns like summer sun

THE OH SHOW PRESENTERAR: JAMES MORRISON - BURNS LIKE SUMMER SUN



I want you for christmas

Hejhopp!

Ja, juldagen. Har vart och köpt en ny iPod. Nu har jag 8 gb!!!!! Så nu har jag lagt in asmycket musik och den är långt ifrån full. Jag fick (till skillnad från O verkar det som) inte så jättemycket julklappar men jag är ändå väldigt nöj eftersom en av mina julklappar var DYR. Jag fick en stero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visst, den börjar blinka lite då och då för jag har inte kommit på hur man får det att sluta men det ska vi nog ta hand om. Hihi. Vad fick jag mer? Hmm... lite skivor (p!atd, Katie Melua, The Script), 500 kr som användes till iPoden, presentkort, locktång (alltså måste jag spara ut håret igen) lite grejer från Body Shop av Brother J som fick en t-shirt med Iggy Pop av mig. Den var skitsnygg kan jag tala om. Sen fick jag ju de tre första böckerna i Twilight-serien. På svenska vilket  var lite synd så vi ska kolla om det kan bytas eftersom jag har första på svenska och tredje på engelska. Det är bara New Moon jag inte har och Om Jag Kunde Drömma vill jag ha på engelska. Men det ska nog kunna fixas.
Har jag berättat om hur jag ska strunta fullständigt i min lilla crush? Jag kommer inte ihåg om jag har sagt det men det funkar i alla fall inte. Inatt drömde jag om honom för första gången. Och jag lovar att det är för att jag bestämt mig för att han inte är värd mig! Så vi får väl se hur det går för mig. Livet är inte lätt fast just nu orkar jag faktiskt inte bry mig. Det är jullov!! Och min stereo funkar perfekt och jag älskar den! Bästa julklappen i år!!!!!!!!!

Pöss o kram!
{H}

GoD jUL allihopa!!

Detta kan ha varit min bästa julafton hittills. Utsökt mat, glada släktingar och ofc, JÄTTEMÅNGA JULKLAPPAR ;P haha, jag blev faktiskt väldigt nöjd med mina julklappar idag :) Fick nya högtalare till datorn (Poppar Muse med dessa nu, hehe), skrivare, en ny jacka, kläder, smink, böcker, pengar m.m :D Jag måste ha varit väldigt snäll i år (eller så har jag bara en väldigt snäll familj) för allt fint jag fick. De julklappar jag gav bort blev också uppskattade som tur var. Hade bl.a målat varsin tavla till min mormor och morfar vilket de blev jätteglada över :)

Dagen har för det mesta tillbringats med att se på Kalle, myst och firat hemma hos mormor och morfar, där vi mötte upp  vår moster och morbror och några av våra kusiner (de enda som bor i Sverige), vilket var mycket trevligt. Efter att ha öppnat klappar, ätit julbord och haft en helskön kväll, åkte vi hem till oss och öppnade ännu fler klappar hehe...Och vet ni vad det bästa är? Vi får julklappr imorgon också! Detta p.g.a att paps och större delen av släkten kommer från Irland, och därför firar vi jul både enligt svenska och irländska traditioner, hihi. Som pappa sa; It´s not over until it´s over folks. Så jag ser fram emot morgondagen lika mycket som jag gjorde till idag ;) 

Hoppas att ni alla har haft en skitbra, rolig, trevlig och underbar jul, med många fina presenter! Nu ska jag gå och  socialisera lite med familjen som har disco i vardagsrummet, och sedan, om jag orkar, läsa Breaking Dawn :)
Ha det bra, och från H och Mig, till er alla: EN RIKTIGT GOD JUL!!


>O<



     


This christmas

Japp, bara jag som skriver inlägg idag men gör jag inte det här kommer jag glömma det. Ni ska få se en bild på julkatten. Alltså min katt med ett rött band om halsen. Kan informera om att han fick fnatt efter att korten togs. Men nu får han ju fnatt lite då och då så det är ju inget nytt. Jag och mamma lyckades i alla fall krångla bort bandet.



God jul!
{H}

Take a bow

Alltså, jag glömde helt bort att berätta om julbaket här hemma förut! hemskt, va? Okej, inte så mycket att berätta. Kan säga att jag har nåt fel på mina fingrar (de vägrar hitta rätt tangenter så jag får sudda hela tiden) men förutom det är nog allt bra. Katten tjatar så jag måste släppa ut honom nu. Nähä, när han märkte hur det blåste så backade han in igen. Rolig han är min lilla kissemiss. Min stora, tjocka katt alltså. Jaja, julbaket. Pappa och jag bakade asgoda pepparkakor efter farmors recept. Degen är också väldigt god kan jag meddela. Sen gjorde jag och mamma lite mozartkulor (nougat med marsipan utanpå, doppade i choklad) och brända mandlar med nougat rullade i kakao/kanel. Gotteligott! Okej, det vet jag ju inte eftersom jag har godisuppehåll tills på julafton men det såg väldigt gott ut. De lät mig faktiskt smaka på pappas fudge som han gjorde. Den var godare än den nånsin varit och jag skojar inte när jag säger att ord inte kan beskriva hur gott det var.


SÅHÄR CREEPY SER MINA HÄNDER UT EFTER ATT JAG GJORT RÖD MARSIPAN! USCHA!


MY EYE.
BARA FÖR ATT.

Pusshej!
{H}

A song for the outcast

Som min lilla rubrik kanske hintar om så sitter jag och lyssnar på Backyard Babies. Jag har precis missat bussen. Tänkte åka till stan men nu blev jag tvungen att vänta 40 minuter till eftersom jag inte riktigt hann fixa till mitt hår OCH sminka mig på en halvtimma. Jag brukar hinna men glömde liksom att jag har ny frisyr som kräver lite mer styling. Jag är numera kortklippt, asymmetriskt och med en lugg. Det blev faktiskt rätt bra om jag får säga det själv. Kan också informera er nyfikna om att min outfit idag består av en vit t-shirt, cheap monday med hög midja, ett lila gammalt skärp och silverhalsband och örhängen. Sååå intressant, eller hur?
Nämen tänkte skriva ett inlägg nu när jag ändå har tid. Eftersom O nu har så bra betyg vill man nästan inte säga vad man själv fick fast jag är faktiskt jäkligt nöjd. Jag har 215 poäng nu och vissa betyg vet jag att jag kan höja nästa termin, som kemin. Dessutom saknas musikbetyget eftersom vi inte har haft det i åttan och halva klassen (den halva jag är med i, inte O) har faktiskt inte haft musik än. Vi har haft hemkunskap. Där jag har MVG!! Så jävla nöjd över det eftersom jag gjorde världens miss på ett hemprov men det ska vi inte ta upp här.
Hmm mycket prat det blev om skola nu. Det är ju faktiskt lov! Min iPod är fortfarande borta så det blir till att köpa en ny... Synd men jag får i alla fall mer minne. Jag har också bestämt mig för att liksom skita i killen jag gillar. Han är fan inte värd mig! Moahaha! Jaja, lite ego man får vara då. Hjälp nu låter jag helt schizo. I will shut up now.

Have a nice day!
{H}

Surprise

Idag har vi fått våra betyg, och gissa vad? Jag fick betydligt bättre än väntat :D efter att ha räknat ihop alla poäng så hamnade jag på slutsumman 280. Inte dåligt va? Är faktiskt ganska stolt över mig själv ;)
  Och de goda nyheterna blev ju knappast sämre av att vi från och med idag och 2,5 vecka framöver, har jullov!! Ska bli extremt skönt att fira jul med familjen, ha heldagar med vännerna, och festa loss på nyår ;) 
 
Till att börja med är det fest hos M.SJ ikväll, ska bli väldigt roligt. Perfekt sätt att börja lovet på. I presentväg så ville hon bli överraskad, vilket jag tror att jag har lyckats med :P

Idag hade vi juldans på skolan, vilket som vanligt var jätteroligt. Lite vemodigt nu bara eftersom att detta är vårt sista år på högstadiet, och därmed sista året med juldans. Menmen, det kommer väl förhoppningsvis fler kuliga saker på gymnasiet. Kan man ju hoppas iaf.
  Efter skolan så pkte jag med paps och syrran till birsta och shoppade lite julklappar m.m, och fikade. Trevligt att träffa paps lite mer för en gångs skull, han reser ju så mycket.

Men nu ska jag slå in presenten och göra mig i ordning! Pöss på er allihopa,

>O<


Someday

Alltså hjälp vad mycket blogginlägg jag gör! Har lugnat ner mig nu i alla fall. Har inte hittat ipoden men har lugnat ner mig. Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på det första plagget i Oh Design. Såhär ligger det till: jag och O skulle båda göra kjolar på syslöjden. Okej, det var nog fler än vi eftersom uppgiften var att återanvända jeans men i alla fall så bestämde vi att våra skulle vara av ett eget märke. Oh Design. Så på lappen bakpå min kjol står det OH tryckt i läder. Najs va? Jag tror att O gav upp lite i slutet idag men det blir nya tag nästa termin. Så kanske får ni se vad hon sydde också! Det är bara att klicka på bilden för att förstora. Modellen är faktiskt ingen mindre än jag själv!



Pöss på er!
{H}

Lost

Har varit på halvdåligt humör till och från idag men det har nått sin topp. Min ipod är FÖRSVUNNEN!!! BORTA!!!!!!!! Jag är så jävligt sur nu så ni fattar inte! Jag har vart överallt och kollat. Har kollat skolan, skåpet, vänt upp och ner på väskan, kollat hela vägen ner till ica, kollat ica... ARRGHHHHH!!!!!! Så om ni ser en silvervit ipod, let me know! Jag orkar inte rabbla upp musiken på den för jag tvivlar på att nån kommer hitta den. FY FAN vad ajg är arg nu!! Ska inte blogga mer för då kommer ni få ta del av hela mitt utbrott och tro mig, det vill ni inte!!!!!!!!

{H}


Poem to a horse

Okej den där låten har jag faktiskt aldrig hört. Poem to a horse. Men jag vet i alla fall att den finns. Jaja, det är bara en anledning till att det blev ett till inlägg idag och det är den begåvade kille. Han skriver asbra dikter. Okej, jag brukar inte läsa dikter men jag gillar hans. Den här är mer ett samtal än en dikt. Lång, men totally worth it.

"Do you know me?"
"No."
"Do you want to?"
"No."
"Why?"
"Because you're different."
"How?"
"You wear a mask."
"I know, but I need it."
"Why?"
"I don't know."
"Is it comfortable?"
"No."
"Does it help you?"
"No."
"Then why do you wear it?"
"I don't know."
"You're strange."
"Yes, but so are you."
"Am I?"
"Yes."
"How?"
"You look the same as everyone else."
"It's safe that way."
"Is that your mask then?"
"I don't know."
"Why not?"
"I don't want to know."
"You don't?"
"No."
"Mine is starting to stick."
"What is?"
"My mask."
"Oh."
"Every night I take it off, but it stays on now."
"Really?"
"Yes."
"I've never taken mine off."
"Really?"
"Really."
"Do you think it's stuck?"
"Yes."
"Do you want to take it off?"
"I don't think so."
"Does yours hurt?"
"Yes."
"Mine too."
"I see."
"Do you?"
"Yes."
"So I'm not different."
"What?"
"You said I was different."
"I did, didn't I?"
"You did, but I'm not."
"Why's that?"
"We both wear a mask."
"Oh."

Tjos Alla

Wow, jag insåg just att jag inte har bloggat sedan i fredags... hehe, jag har haft fullt upp :P 

Helgen spenderades dels hemma hos J, där vi kollade på film med några trevliga människor - mysigt, mysigt - och dels på badhuset, där min scoutkår hade julavslutning, och småbarnen hade lucia, så gulligt :) 
På badet träffade vi S.E, som jag inte hade träffat sedan i somras när vi var på läger i sthlms skärgård, så det var jätteroligt :)  Det visade sig också att han ska med på sommarens utlandsläger till schweiz, så det blir samma härliga gäng som i somras, yay! :D
  Veckan i skolan har väl hittills varit helt okej, nästan inga läxor alls :) På fredag får vi våra betyg, och har då även juldans med hela skolan, vilket brukar vara kul. Är något nervös inför betygen dock, jag hoppas verkligen att jag får bra poäng att söka in till gymnasiet på...Jag vet att jag har höjt mina betyg i vissa ämnen, men säkert också sänkt i andra, så man vet aldrig :S
  Måste också ta mig själv i kragen och joina alla sista-minuten julklappsshoppare. Har fixat några presenter, men M.Sj har ju fest på fredag, så jag måste försöka hitta något bra åt henne också...svårt, eftersom att hon vill bli överraskad. H har redan hittat en väldigt oväntad pressy, så jag ska försöka att inte vara sämre ;)
  
Men nu ska jag ta en avslappnande dusch, och sedan se på någon film tror jag. Gud vad skönt det är att slippa stressa! Synd bara att alla bra program har haft säsongsavslutning nu...menmen, jag hittar säkert något sätt att underhålla mig själv. Kanske bara tar det lugnt och fikar med familjen. 

Pöss på er,


>O<

Cat and mouse

M.SJ tipsade om den här. Ni måste bara kolla den! Så jävla rolig, trodde jag skulle dö av skratt! Tårarna rann om vi säger så. Gillar ni den inte har ni för fan tråkig humor.... Hehe. Klicka HÄR

{H}

You're wondering now

Hejsansvejsan ladidadida........
Lite irriterad för tillfället. Alltså, det här med New Moon. Självklart vill jag se filmen! Men jag överväger nästan seriöst att skita i det om de byter ut Taylor Lautner (Jacob) mot en annan skådis. Man kan ju för i helvete inte byta bort en så viktig person i böckerna/filmen!!!!!!!!!!! Hoppas alla twilightare gör sitt yttersta för att få ha kvar honom. Jag menar, so what om han inte förändras så mycket till utseendet? Vafan spelar det för roll? Åhhh jag blir så frustrerad! Som besatt twilight-fan vill jag INTE att man byter ut honom. Tyckte han var riktigt bra som Jake faktiskt....



{H}

I cried for you

THE OH SHOW PRESENTERAR: KATIE MELUA - I CRIED FOR YOU

 


Det här är en sjukt fin låt som jag hittade igår. Hörde Katie första gången på faddergalan på TV i lördags och nu har jag alltså börjat lyssna på hennes musik. Hon gör jättehärlig musik måste jag säga.

{H}

Gold





 

Om ni inte fattade så är jag en aning besatt av snygga bilar. Kan lugnt säga att detsamma gäller O. Så vad ni ser här uppe är konst i sin renaste form...

{H}

Saturday night's alright

Tjosan!

Ja idag har jag och mamma vart och handlat lite grann. Tanken var att vi skulle handla några julklappar men det blev inget sånt. Istället var vi på Panduro och köpte paketpapper, snören och lite sånt. Det behövs ju i tider som dessa när julen närmar sig med stormsteg! Ja, högtiden som vi alla älskar är snart här. Imorrn är det tredje advent, kan ni fatta det? Tiden går alldeles för fort. Eller kanske inte. Ibland känns det så. Sista skolveckan framför oss, yay! Ingen skola på två veckor! Nån annan än jag som är överlycklig över detta faktum? Skulle gissa att alla som går nian håller med mig. Hemsk hemsk termin har det varit. Prov hit och prov dit. Men snart är det nytt år och nya tag! Jag ska fan komma in på rätt linje!
Haha, jag och mammsen tänkte göra en efterrätt till oss två eftersom pappa är i huvudstaden och Brother J inte är hemma. Men så fick jag veta att Brother J och T faktiskt kommer att vara här hemma ikväll. Surprise surprise! Då kanske de också får smaka av den fantastiska efterrätten som kommer bestå av vaniljglass med krossad choklad och punsch. Väääääldigt gott kan jag tala om för er som aldrig har ätit det. Testa nån gång!

Au revoir!
{H}

With every bit of me

Eftersom det nu är idol-final så är det väl passande att jag har den låttiteln. Eller hur? Nu är det definitivt lite juligare här på bloggen men det har inte körts förbi O än så vi får väl se om det stannar kvar. Idag har jag, O och J.A varit på stan sm ni kanske redan vet. Jag har köpt en ny pyjamas som jag sitter i nu. Kan säga att den är väldigt mysig. Har dessutom köpt en julkapp åt Brother J men skriver inte vad det är ifall han skulle råka läsa bloggen. Hur kul är det att veta vad man ska få i förväg liksom?
Måste också säga att det var väldigt kul att träffa D idag. Fan vad skönt att vi bara har en D än så länge. Här på bloggen alltså för i verkliga livet har vi många många fler. Det är så förvirrande när man pratar om en av dem. Väldigt ofta kommer frågan "vilken av dem pratar du om nu?" Rätt irriterande ibland. Men som sagt var det kul att träffa honom eftersom det var ett bra tag sen. Följde med honom när han skulle handla inför luciavakan på bion. Fråga mig inte varför jag gjorde det (skälen håller jag för mig själv) men jag hade faktiskt inte sett honom på några veckor. Gudvad jag tjatar om hur länge sen det var jag såg honom. Måste sluta med det.

God natt!
{H}

Thank God It´s Friday

Den här veckan har varit väldigt stressig, eftersom att det är sista veckan innan betygen sätts. Betygen vi preliminärt ska söka in till gymnasiet på, vilket gör dem ganska viktiga. Så p.g.a läxor, slutuppgifter och prov m.m så har jag inte hunnit blogga så mycket denna vecka, men H har ju hållit igång någorlunda iaf ;) 
  Nu är det försent att göra något  åt betygen, och fy f-n va skönt det är! Underbart. Jag ska fira att det bara är en vecka kvar i skolan genom att träffa vänner och familj i helgen, och bara njuta och ta det lugnt. Efter en hård termin så kan det sannerligen behövas.

Dagen spenderades först i skolan, där vi hade G-prov i religion, och där jag ännu en gång lyckades skämma ut mig själv. Menmen, man får väl ta och bjuda på sig själv ibland ;)
  Efter skolan drog jag och två av mina kära vänner, J.A och H, in till stan där jag inhandlade vad som kan vara ett av mina nya favoritplagg, nämligen en mörkgrå zip-up hood med en varg på ryggen från Bikbok :)
 Fårn stan åkte jag hem med mams, och svi vängde förbi birsta city där jag passade på att köpa lite julklappar. 

Ni har väl förresten inte missat att det är Idol-final ikväll? Nej det är väl klart att ingen har ;P Jag tror liksom många andra att Kevin kommer att vinna, eftersom att han helt enkelt är bäst. Alice är såklart bra hon också, och tvåan brukar ju få till en bättre skiva, så en plats i finalen är väl i stort sett en win/win-situation. Är väldigt avundsjuk på H:s pappa btw, som är på plats i globen ikväll. Somliga har tur...



Här är förresten några av de kreationer som jag skulle kunna tänka mig att bära på nyår...tror jag får ta och skaffa mig ett extrajobb ;P Temat är som ni kan se, allt som en perfekt nyårsklänning ska vara: festligt, glitter, färgstarkt eller stilrent med en twist. Se och njut ;)





Marc by Marc Jacobs, Stella McCartney, Marc Jacobs, Rachel Gilbert, Mint Jodi Arnold, T-bags, Missoni, Mint Jodi Arnold, Rebecca Taylor, Hervé Legér, Mint Jodi Arnold, DKNY.


Vilken är snyggast? 


>O<

Syrup & honey

Frisk igen! Visst gick det fort? Nu ska jag bara göra ett kortkort inlägg om hur avundsjuk jag är på alla med pjkvänner just nu! Seriöst så skaffar alla pojkvänner nu. J.D har i och för sig haft sin ett bra tag nu men M.SJ har skaffat en nu, M.SA har sin sen ett tag, J.A har en på gång, O har också en på gång. Och här är man utan en enda som man kan satsa på. Det är förjävla orättvist, det är vad det är. Skulle kunna satsa på han jag gillar men alltså, han driver mig halvt till vansinne så ofta och dessutom känner han inte likadant. So what's the point? Ahhh jag blir så irriterad. Verkligen alla mina kompisar har eller har nästan en pojkvän. Så jävla orättvist och jag blir så avis. Jag kan berätta en sak, och jag skäms inte över det eller nåt, men jag har aldrig haft en pojkvän eller aldrig ens kysst någon. Tänker dock ändra på det nästa år. Eller förresten så har jag haft en pojkvän nu när jag tänker efter. Några dagar i lågstadiet, hihi. Men fy fan säger jag bara. Det är inte det att jag har saknat det på nåt sätt. Bara... det verkar så mysigt att ha nån sådär. Sen är det för fan överallt och det är nästan deprimerande att man blir så glad för deras skull. Sant! Jag blir faktiskt glad för deras skulle fast jag är så jävla avundsjuk! Haha. Ser ni nu hur det går när jag ska skriva ett kort inlägg?

Kram!
{H}


Yahweh

Okej, så vi håller på att göra om bloggen. Det ser kanske lite rörigto ch dåligt ut men ni får stå ut med det ett litet tag.

{H}

Crash

Hejhopp!

Ja så var man sjuk då... Hade en helkonstig dröm inatt om att jag var sjuk och hade feber och att om man hade ont runt knäskålarna så hade man feber. Som sagt, helkonstig. Så vaknade jag på morgonen med världens huvudvärk, ont i öronen och resten av kroppen. Det är konstigt men så fort jag bli förkyld får jag typ ont i huden. Om jag liksom rör vid huden är det ömt. Totally weird. Gud vad fjortis-aktig jag lät där. Hmm. Jag var i alla fall på skolan eftersom vi hade biologiprov. Usch. Men jag vet att jag fick G tack och lov, men jag måste svara på en till fråga imorrn (om jag går till skolan) eller på torsdag. Jag gick hem vid lunchtid om ni är intresserade. Ni kanske såg mig på bussen? Tvivlar starkt på den eftersom jag var den enda förutom två killar och två tanter som satt på bussen till den vackraste delen av ön. Den södra delen alltså. Så nu vet ni att jag bor på en ö! Och jag älskar den! Men ska jag verkligen babbla mer nu? Mina blogginlägg har verkligen en förmåga att bli längre än jag först tänkt...

Pöss på er!
{H}

Somebody told me

OMFE!!!!! OH MY FCKIN EDWARD!!!! Okej, som Twilight-freak känner jag att det är min sorgliga plikt att meddela er om att Catherine Hardwicke (regissören till filmen) inte kommer att regissera New Moon och Eclipse. Detta är ett rent HELVETE och jag är en liten aning PISSED och SKITSUR just nu. Vafan nu kommer säkert de filmerna vara asdåliga ju.... hm.

{H}

Feeling good

We sure do feel good ;) Jag i alla fall. Dagen har gått i glädjens tecken känns det som, för oss allihopa mer eller mindre. Leende på läpparna allihopa, det ni! Det är inte ofta det händer på en måndag.
Väldigt skön start på veckan iaf. Först film på eng, musik och spel på spanskan och juldans sista timmen. Det känns lite som lugnet före stormen, lärarna var nästan lite för snälla ;P Ingen läxa denna vecka i spanska heller :D Men det är väl för att det börjar närma sig jul på riktigt nu, och vi har redan förhör eller prov varje dag den här veckan, fr.o.m imorgon...Uscha. Well, well, always look at the bright side of life right? ;)

Liksom H har jag fått nyheter som möjligtvis kan påverka my lövlajf XD Fick något bättre än henne dock, måste jag säga...;) Men H är så fin ska ni veta, så om ni inte satsar nu så kommer hon att vara upptagen snart, för det dumhuvve hon har halvt fallit för kommer snart att inse det han också :P

Så med det sagt ska jag fortsätta plugga. Har blivit framgångsrikt förhörd på måldokumentet och det kändes bra, så nu får vi hoppas att betyget i biologi är i samma anda!

Pöss på er,

>O<



M.B och jag i skogen, mysigt ;)

No bravery

JA jag lyssnar på James Blunt. Har vi kommit över det nu? Bra. Hehe. Jaja, idag har varit både bra och dålig. Bra eftersom vi började kolla på Mamma Mia på engelskan, lyssnade på pojkbandshits på franskan (jag skojar inte) och bra för att jag nu vet vad min lilla crush tycker om mig. Dålig för att svenskan var trist och SO:n med. Uscha. Dålig också för att min lilla crush inte känner nåt speciellt för mig alls.... Men jag klarar mig antar jag. Jag är inte så jävla känslig och jag tror att det där är nån sorts hatkärlek för i ena stunden tycker jag att han är så söt och i nästa irriterar han mig halvt till döds. Det borde betyda att jag är död vid det här laget... Hmmm. Men det är jag inte så... lucky me!
Fick dessutom "krama" tre av klassens snyggaste killar idag. Inte fy skam det. Jag vet att ni alla är avundsjuka men ta det lugnt, det är inget på gång med dem. Dessutom har jag ju bara ögon för en.... som inte har ögon för mig men jag får väl öppna upp hans ögon då! Han ska fan inte komma undan! Jävligt dramatisk jag är och nu ska jag sluta babbla om mitt (obefintliga) kärleksliv. Jag ska sluta babbla överhuvudtaget. Bye guys!

{H}

Why, oh why?

Allt detta plugg? Jag fattar inte varför vi ska veta ALLT om genetik? Det är säkert intressant om man har tid och ork att studera ämnet närmare, vilket jag känner att jag för närvarande inte har. Så synd om mig, och resten av klassen som har biologiprov på tis...

Dagen har tillbringats rätt lugnt framför datorn, med musik och kompisar, och med att skicka bilder från igår till diverse människor. Har också varit ute och fotat som en galning, eftersom att papparazzi-sidan av mig själv kom fram när jag såg att vår trädgård ser ut som ett julkort. Frös visserligen fingrarna av mig, men bilderna blev rätt fina. Inte avancerade, eller fotografiskt korrekta, men fina :) 
Mamma kom hem från sthlm idag också, vilket innebar att M&M åkte hem. Synd,var verkligen mysigt att ha dem här. Men vi lär väl synas snart igen :) Rätt många påsar hade mams med sig hem iaf, finns det någonting till mig i någon av dem tro? Det lär väl visa sig vid jul :)
Paps åkte från sthlm till Argentina idag, jäkla lyckost. Lär väl komma hem brun och välgödd, de lär ju har bra kött och goda viner där borta ;P  

Inatt drömde jag förresten att jag stod bakom en glasruta i ett skogsbryn och såg när den röda himlen pryddes av blixtar. Haha, jag kollade upp det på en drömtydningssida, bara för skojs skull, och gissa vad det betyder när man drömmer att man ser blixtar? Att man blir häftigt förälskad ;) Spännande...;P

Här är några bilder som (liksom H:s bilder här nedanför ;P) är verk tagna av mästerfotografen O. Titta och erkänn att vintern inte bara är grå och kall.


Shut your eyes

Alltså fan vad lyckat det blev igår! Vi är ett levande bevis på att man kan ha kul utan sprit! Vi började kvällen så smått med lite fika och en skräckis (9 skrikande tjejer, aj mina öron!) Sedan gick vi vidare till en lite "lättare" film. Dirty Dancing 2 och fan vad jag älskar Diego Luna! Det gör vi nog alla men jaja. Han är förjävla fin. Gud vad jag känner att jag svär nu men aja. Efter filmerna kom musiken fram. J.A hade bränt ut en liten partyskiva som vi började med, sedan blev det Sean Paul, Ricky Martin, Shakira.... J.Lo. Ja behöver jag verkligen säga mer? Typ alla drog när det började bli som bäst, synd om dem. Jag, J.A, E, och M.HO var kvar då. Vi kan verkligen roa oss vi! Vi dansade som galningar till J.Lo (not kidding) och hade askul. Ja det var väl kvällen i stora drag. När jag gick hem mitt i natten såg jag nån som var ute och petade ner äpplen från sitt äppelträd med en kratta. Jag är helt allvarlig. Stört var vad det var... Vem slår ner äpplen från ett träd mitt i natten liksom? Jaja, ska lägga upp lite pics nu.
1.                                           2.







3.                               4.                               5.




1. Jag, J.A.
2. M. BJ/ Pete Doherty.
3. Jag, J.A
4. Jag m. chips.
5. J.A, Jag och J.D. (Studerar stereon. Vad ska vi lyssna på?)

{H}





                                                                                         

O: This band is growing on me!

THE OH SHOW PRESENTERAR: MUSE-SUPERMASSIVE BLACK HOLE (LIVE AT WEMBLEY STADIUM)


Party with da gals!! (a.k.a the extremely hot gentlemen)

Waaah, vilken fest det blev!! Asskön stämning, skitbra musik och alla de bästa polarna var där. Kan det bli bättre? Not much. Såg på Dirty Dancing 2 också, gud vad jag älskar den filmen! Det var efter att ha sett den som vi bara var tvungna att släppa loss. Alla went crazy, just the way I like it! Smokin ;) Bästa kvällen på länge iaf, tnx girls! ;) Hoppas att alla ni därute har haft en lika bra kväll som jag, för då är ni lyckligt lottade! Bloggar mer imorgon, slänger kanske med några bilder på alla snyggingar som var där om ni har tur ;) Gnight!

PÖSS,

>O<

Faaaaaaan!!!

Så skrek jag x antal ggr igår kväll när Robin åkte ut. Hur i h-vete kunde det hända? Okej han var rätt platt igår, men juryn erkände ju till och med att dom hade valt fel låt till honom! Arrrrrrrrrghhhhhh! Men han är så underbart bra så han kommer att bli något stort, även om han inte vann idol. We love ya dude, don´t disappear!

Inatt drömde jag iaf några väldigt skumma drömmar haha^^ Ska inte gå in på några detaljer, men jag kan säga att det inkluderar en (oväntad) snygging och mig själv på en äng ;P Väldigt trevligt, även om det som sagt, var något weird ;)
Min käre morfar fyller ju år idag också, så jag passar på att skicka iväg ett till grattis till honom här! Han passar väldigt bra i mössan han fick, I might add ;)

Eftersom att några av mina kära vänner är i Ö-vik för tillfället, och resten bor på Den Andra Sidan, så lär jag inte träffa någon av dem förrän ikväll at J.A:s Herrparty. Köpte en present till na igår, så I hope she´ll like it :P Angående klädsel, så är ju såklart dresscoden för ikväll herrinspirerat. Jag har en ungefärlig idé om vad jag ska ha på mig, lägger upp en bild senare så får ni säga vad ni tycker :)

See ya tonight girls!


>O< 

Buhuuu

Haha ;P Men jag är faktiskt lite småledsen för att jag inte ska med till Ö-vik. Massa människor jag vill träffa ska dit eller är där, speciellt S som jag inte träffat sedan i somras (!!). Suck. Men det bästa för mig är verkligen att stanna hemma. Av flera anledningar: Jag är väääldigt förkyld. Och eftersom att de ska sova över där uppe så känns det inte som världens bästa idé att dels smitta ner alla, dels att inte kunna gå upp mitt i natten och göra en kopp te när halsen känns som sandpapper. Plus att anstränga sig och ev. snora ner poolen...roligt.
Sedan så har jag en massa plugg att göra också. Det skulle jag iofs kunna göra på sön, men det skulle ärligt talat inte vara tillräckligt med tid, eftersom att proven är på tis och ons, och jag har typ inte tränat något alls nästan. Det skulle också vara problem att ta sig upp och ner till Ö-vik för att alla bilar var fulla. Eller okej, det var faktiskt en rätt dålig ursäkt eftersom att M lovade att hon skulle ha åkt buss med mig om jag följt med...menmen. F-n, jag vill VERKLIGEN följa med! Men som sagt så känns det som the right thing to do att vara hemma, nu när M&M är här också. Men det hade varit väldigt roligt. Men! En sak som faktiskt är bra med att vara hemma är att jag inte missar idol!  Och nu är det fan allt eller inget!! Det absolut bästa var om Robin skulle komma tvåa, eftersom att han då skulle ha längre tid på sig att göra en skiva, och därmed ha större chans att den skulle bli så bra som jag vet att han skulle kunna göra den ;)
Kevin kommer att vinna hela skiten, det tror jag stenhårt på, och även många andra. Men även om alla tre deltagare som är kvar är väldigt duktiga, så vill jag verkligen att Robin och Kevin går vidare, så snälla, RÖSTA! You know I will ....;P



>O<  


Such great heights


Ägg, banan, mjölk och hallon. Det är vad som finns i det där glaset. Okej, det är en helt störd bild, den blev inte bra men  I dont care. Har nyss kommit hem. Har simmat 1000 meter och därför dricker jag den här drycken nu. Lite protein och så blir man mätt. Skolan har vart lite halvseg idag men det vill ni nog inte höra om. Däremot kan ni få höra om våran lunch! Skojar bara (men vi åt faktiskt pizza, jättegott). Ehm... ska jag säga nåt mer? Nä, tror inte det. Pöss på er!

{H}


Spell it

Det blev ett inlägg till ikväll, haha ;) Har spenderat kvällen med att prata i telefon med diverse vänner, och att PLUGGA. Ja gud va mycket plugg jag har nu. Biologi, Svenska, Matte, Modersmåls-engelska och SO (religion). Suck. Vet inte riktigt varför jag skriver, kände väll bara för det antar jag. Just nu håller jag på att gosa med mina små älsklingar ;) S the bunny and S da guineapig. Det ni. Djur förstår en ibland bättre och är mindre komplicerade än människor. Skönt att ha någon som alltid älskar en villkorslöst ;P

M&P åker till sthlm imorgon, och det innebär att M&M kommer och bor med oss under helgen. Trevligt trevligt :) Känns som att det var längesedan man fick träffa M&M paw rikktitt. Det ska iaf bli mysigt. Några polare of mine ska åka till Ö-vik i helgen också, men jag vet inte om jag kommer att följa med. Har dels plugg, plus att jag är grymt förkyld, och att det blir svårt att fixa ett sätt att ta sig dit. Men vi får väl se. J har ju fest med "Herr-tema" på lördag kväll, så helgen lär inte tillbringas endast hemma oavsett hur det blir. Men nu ska jag gå och fika lite och sedan gå och lägga mig, Pöss på er!


Lägger upp några bilder på min favoritplats på jorden som jag längtar tillbaka något fruktansvärt till. Bilderna kanske kan ge en liten uppfattning om hur underbart det var där :)





>O<

 


Latest Update

Wow, vi måste verkligen ta och byta färg på inläggen, det börjar bli lite tråkigt tycker jag...
aja, får väll ta och fixa det nån dag när jag eller H orkar.

Idag har vi haft en rätt lång dag känns det som, 8.10-14.45. En typisk skoldag med matte, kemi och engelska. Uscha. Jag och H tog oss på något sätt igenom matten tillsammans med Geni-E som är bland de i vår klass som faktiskt verkar fatta något av matten ;P hihi. Kemin var bara allmänt dryg, satt med H och J och lyssnade på H:s iPod, det var nog räddningen.
På engelskan såg vi på någon skum film från jag vet inte när, typ 60-talet. Snacka om kass film, det enda som var bra i den är att det finns några coola bilar, haha.

Skippar träningen idag IGEN, min tränare har nog gett upp om mig för den här terminen. Men ffs, detta är liksom det viktigaste året i grundskolan, så jag känner att jag borde satsa på skolan. Dessutom är jag väldigt förkyld, vilket bara skulle göra träningen till en plåga snarare än kul, som det brukar vara.
Imorgon ska jag förhoppningsvis på stan och handla lite julklappar. Har ju pengar kvar från sthlm, så det kom ju väl till pass nu. Plus att jag måste köpa en present till J som fyllde år i måndags, och till M som också fyller år snart. December är en dyr månad ;) Men mottagarna till mina presenter är väl värda dem, så det gör inget :)

Förresten, är det bara jag, eller är typ alla tillsammans med någon just nu? Haha, de flesta i min närhet iaf, känns det som. Humelihum, kanske får skaffa mig någon jag oxå snart ;) Hihi, men erkänn att det känns lite weird när alla är i par utom en själv. Nästan. Well, I´ll just have to wait for the right guy to come along. Vilket jag tycker han kan göra snart....;)

Pöss på er!


>O<

Hysteria

Hello my little darlings!

Vet ni vad jag har kommit på? Frågorna som jag ska svara på i samhällsekonomi är SKITSVÅRA! Visserligen är de till för att jag ska kunna få VG men vafan det här är ju MVG-frågor! Omöjliga för lilla mig att svara på. Det kommer bara bli G i samhällskunskap... Synd men så är det. Om ingen vänlig själ hjälper mig förstås, men vem fan skulle det vara? Va?
Gud vad jag är trött just nu. Har vart hemma i ungefär en timme.... Vi hade ett hål på typ 2 timmar idag efter slöjden. Så det var ett antal skolkningar eftersom slöjd är första lektionen och vi hade hål andra. Men jaja, jag gick i alla fall. Jag är nästan klar med min kjol nu och den är så sjukt fin! Jag är verkligen nöjd med den :D

{H}


The storm

Det är som att jag inte känner dig längre. Jag har känt dig så länge men du har förvandlats och du är inte du längre. Jag vill ha den gamla du, den nya är inte hälften så fantastisk som den gamla du. Jag brukar inte ha nåt emot förändringar men kan jag inte få göra den här ogjord? Jag saknar dig för fan!!!

{H}

Weekend in Sthlm

Jag har som sagt varit i Sthlm i helgen, med min syster, kusin, mormor och moster. Vi hade det verkligen jättetrevligt, en riktigt lyckad helg blev det :D Vi gick bl.a på sthlm hs, cosmonova och åt en supergod middag på Djingis Khan. Också gick vi, ofc, på stan.Hade med mig rätt mycket pengar ändå, men fick med mig nästan samma summa hem då jag inte hittade så mkt (!!). Helt otroligt, jag tror vi sökte igenom 2/3 av sthlms affärer, och ändå blev det till slut bara ett par jeans och ett linne, plus lite småsaker som fick följa med mig hem. Nya favoriten i huvudstaden är iaf weekday,  de har verkligen det bästa urval av jeans jag har sett! Ett helt hav med byxor från Cheap Monday och Acne. Helt underbart ;P (Urban Outfitters är också en grym affär med jättemkt fina kläder m.m, men dit hann vi inte denna gång. Dessutom är de inte direkt billiga, T-shirt för 1500? Nja...)

Idag var jag iaf på skolan för första gången denna vecka, eftersom att jag var hemma och extremt förkyld igår. Lyckades dock sova bort det mesta under gårdagen och inatt, så idag var jag tillräckligt i form för att gå på skolan. Var ovanligt flummig idag, vilket speciellt H och J märkte tror jag...;P hihi, som H sa så blir det så när man har varit hemma en dag. Hade inte så många jobbiga lektioner, och inga prov, så skoldagen blev relativt lugn, även om J och jag lyckades göra bort oss igen, vilket nu börjar bli mer av regel än undantag XD Inget allvarligt dock, var väll bara vi själva som led av det skulle jag tro ;P Men vi har som sagt blivit ganska vana, så numera blir man överraskad om vi INTE lyckas skämma ut oss...;P

Tänkte ringa H alldeles nyss också, men sedan kom jag på att hon är på bio och ser Twilight. Igen. Freak. Aja, får väll underhålla mig själv på något vis ;) kanske ska öva lite på pianoläxan? Hm, borde göras...
Hoppas ni mår bra allihopa, Pöss!


>O<
 

RSS 2.0