7k

Slutade skolveckan lite tidigare än de andra idag eftersom att jag mådde shit. Skulle egentligen ha haft spanskaprov idag, men jag kände att det inte skulle funka, så jag får göra det nästa vecka tillsammans med nationella och historieprovet. Fyra prov på en vecka...yay. Blir P-L-U-G-G i helgen...

Har inte gjort så mycket annat än att kolla på film och tagit det lugnt idag. Tittade på prinsen och jag :P Man blir ju liiite småavis på Julia Stiles i den filmen! The dude is like...vältränad. Kanske inte världens finaste, men hallå? SE FILMEN.

Ikväll blir det väll inte så mycket mer än mys med familjen, eftersom att jag som sagt inte mår så bra, även om det är betydligt bättre nu än i morse. Vad är det på TV ikväll? Let´s Dance lär det bli, och säkert någon film på det. Mams och Paps håller på att laga ihop middag, tror det blir grillkött. Mumsfilibaba. Haha, har typ inte ens tänkt det ordet sedan dagis? Ja, där ser man.

Paps och brorsan började just sjunga någon slags gurgel-version av run to the hills i köket...? Nu vet ni vad jag brås på peeps.

Hörde förresten att Z har skrivit på ett kontrakt för Detroit värt 600 miljoner?! Det är typ 50 miljoner per år. Vilket är nästan 1 miljon i veckan. *Matteproffs* (har säkert räknat fel bah för det...) Men still. Wow. Skulle inte sitta fel med 7-siffrig veckolön...kanske ska skita i SPin och gå hockeygymnasium istället? Det gick ju hyfsat igår på idrotten när vi åkte skridskor med klassen. Jo, det låter bra, satsar på det. Frågan är bara vilket lag jag ska spela i? Det som bjuder högst antar jag. Håller er uppdaterade...


Någon som har tips på bra musik btw? Har redan en hur lång lista som helst med band/artister som jag måste lyssna igenom, men sen när kan man få för mycket musik?! Näe just det.

kör lite fjortisstile idag (lr GG, beror på hur man ser det)

XOXO

Olivia






Now it is done...

Nu har jag sökt till gymnasiet. Första valet blev SPin, alltså samhällsvetenskapsprogrammet internationell inriktning. Wow, långt det blev när man skrev det ^^ Känns iaf bra, har också sökt SPSK, HVFO och några fler, hehe...
Såg också när vi får veta våra slutgiltiga intagningsbesked, och guess what? Då är vi på semester! Så antingen får jag vänta eller så får jag be någon kolla posten åt mig. Lär väl få veta på ett eller annat sätt antar jag...

När jag kom hem idag var jag och min kära syster duktiga och städade hela huset (damsuga, torka golv, damma) som vi gör varje vecka för att bättra på månadslönen :P 
    Efter det, med ett rent hus och ett stimulerat One Tree Hill-behov, skulle jag ta itu med att plugga inför spanskaprovet imorgon. Och gissa vad? Jag hade glömt spanskaboken på skolan! Kände på mig när jag närmade mig väskan att det var något som fattades, och min magkänsla visade sig - tyvärr - vara rätt. Hade med mig mappen men inte boken hem, eftersom att jag pluggade lite imorse på skolan. Helt otroligt, och så jäkla typiskt. Får väl så lov och hoppas på det bästa ändå. Håll tummarna för mig!

Dagen förgylldes förresten av Mimmi (ja det är sant, jag har börjat skriva namn! :O) som berättade och illustrerade historier på svengelska om Rapunsel, Snövit och Aladin med Sombreron under dagen. Hon är allt bra rolig den där bruden alltså! Höll på att skratta ihjäl mig när Rapunsel satte sig på taket av en telefonkiosk så att prinsen missade henne och red förbi XD haha, ja vad får hon allt ifrån? - Glöggen såklart! (I know, den var gammal...)
  Jag och Josefin övade också upp våra talanger i språk i slutet av skoldagen. I alla ord vi sa byttes första bokstaven ut mot ett B, och ni kan ju tänka er hur det låter? " Ba bag bämnas båt bej?" - när Hanna kastat en snöboll på mej - och " back bock bejdå". Hahaha! Okej, jag erkänner: vi har skitdåligt humor. Men so what? Det är aldrig fel att kunna underhålla sig själv :P


Pöss och adjöss,

/Olivia


Diamonds do appear to be just like broken glass to me

Sitter och lyssnar på Enya. Skön musik. Riktig sovmusik. 

Jag har en liten filosoferar-kväll ikväll. Sitter och funderar på vad jag vill åstadkomma med mitt liv. Hur mitt liv är nu. Vad jag ska göra med det. Känner att jag är väldigt upptagen för det mesta. Med både nyttiga, roliga och nödvändiga saker. Försöker ta rätt på om jag prioriterar rätt saker. Det känns som det. Jag försöker göra mitt bästa i skolan. Gör det jag kan för att hjälpa till hemma. Hinna med mina vänner. Träna kampsport och utvecklas på så många plan det bara går.
  Det är nog mitt huvudmål för tillfället. Att vara öppensinnad och lära mig så mycket som möjligt redan nu. Vi får väl se hur det går att uppfylla det målet.
   Men jag känner mig positiv, och jag hoppas att min framtid blir ljus. Bättre än nu om möjligt. Men man vet aldrig.
Jag kanske blir en rik ung affärskvinna som spenderar fritiden med stiliga män på lyxiga yachter, och vars fritidssysselsättning är att spela poker på kasinot i Monte Carlo.
  Eller kanske jag blir en runtflängande brud som hookar upp med en backpacker och reser världen runt. Lever för dagen i total frihet att göra vad jag vill vart jag vill.
  Eller så kanske jag blir en fiskarfru till mitt livs kärlek och bosätter mig uppe i de skotska högländerna i en lugn liten by med 5 meters tidvatten och en hålig gammal eka som enda transportmedel. 50 mil till närmsta stad och milsvid utsikt över öar och stränder.
  Eller så kanske jag dedikerar mitt liv till forskning om de fornida kängururnas pungstorlek i Australien. Bosatt i ett slitet tält och ständigt runtknatande i khaki-shorts och beväpnad med en extremt liten hammare. You never know where life takes ya. You can end up anywhere.The sky is the limit! 
   Men bara för skojs skull; Hur tror ni att era liv kommer att se ut? Hur tror ni att jag kommer att ha det? Vilket av ovanstående alternativ tycker ni verkar mest trovärdigt? ^^  Jag är nyfiken...  


>O<


Hello peeps

Yes, that´s right! O is back in...pink. Ursäktar för de väääldigt glesa inläggen, men å andra sidan...är det verkligen någon som saknar mina inlägg? H verkar ju sköta detta bra^^

Anledningen till min blogg-frånvaro är att jag är en mycket upptagen flicka. Den senaste veckan har gått åt till mina fritidsaktiviteter; träning, spelning, konstkurs och tid med vänner. Och en massa plugg och gymnasiebesök. Men jag ska försöka bättra mig. Får väll se hur det går.

Gårdagen spenderades i slalombacken med M.B och J.A på eftermiddagen, efter det bio med loverboy och loverboys vän. Hade bara hört lovord från alla som sett Australia, så jag släpade med mig da guys och såg den. Blev kär. Underbar film. Tyckte dock lite (bara lite) synd om killarna, eftersom att det kanske inte var världens bästa "kill-film". Salongen var full av par, och jag la märke till att samtliga tjejer, liksom jag, satt förtrollade av filmen, medan killarna satt och suckade lite uttråkat. Men de stod ut, mer eller mindre, för sina flickvänners skull. Duktiga pöjkar. Sådan storslagen film...se den! 

Efter filmen skulle killarna iväg till några polare, och jag drog vidare till några av mina kära vänner. Nämligen H och M.B. P.G.A snöstorm blev vårt besök inte alltför långlivat, men vi hann med det essentiella för en tjejkväll; 1. film med snygg kille. 2. Bilder av skådisarna från Twilight och 3. En jäkla massa babbel om allt och ingenting. Och jag slänger in en 3½ där också: snacks. Mysigt, mysigt.

Nu ska jag ta och äta lite kinamat och sedan dra till stan med H och M.B. Rea på rean people! See ya,

>O<


Come and join the wild ones

THE OH SHOW PRESENTERAR: SOUL SEDUCTION - WILD ONES



Inte bästa kvaliten på bilden men det är ju musiken som räknas :D

We'll play in our park till it's too dark to see



Tror jag har en förkärlek till att fota träd. Insåg att jag skulle ha tagit bort den gröna bollen innan jag knäppte kortet men det var snöoväder så jag var inte sugen på att vara ute länge. Den är i alla fall en liten färgklick i bilden, hihi.

{H}

Go on, grab your hat and fetch a camera

Hej på er!

Jag har tråkigt så tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg. Känner att jag vill förmedla nåt till de få läsare vi har men jag har inte en jäkla aning om vad... hmmm... Dagen har i alla fall gått rätt långsamt. Imorrn ska jag in till stan och kolla på slalomskidor eftersom mina är för korta. De är till och med sålda.... hummelihumm. Och vi ska åka slalom på lördag. Jippi, första gången för året i en backe jag aldrig har åkt förut. Jag kommer vara så jävla nervöööös men jaja vi får väl hoppas att jag klarar mig. Vilket jag tror attt jag gör... hoppas i alla fall.... hihihihi

Jag har börjat läsa en ny bok nu som heter Mer än ögat ser och jag kan definitivt rekommendera den. Den handlar om sjuttonåriga Aislinn (uttalas ashlinn, alla dessa irländska namn...)  Hon kan i vilket fall som helst se osynliga varelser mn de vet inte om det. Sommarkungen (en alv) vill ha henne som Sommardrottning men problemet är att om hon inte är "den rätta" så kommer det gå jävligt illa. Dessutom är hon kär i sin kompis Seth! Så åt helvete med Sommarkungen säger jag bara!

{H}

Northern downpour sends its love

Idag finns det en anledning till rubriken. Ni kommer aldrig att få veta den. Hahaha! Jag har varit hemma ett tag nu. Min kusin A fyllde 12. Eller han fyller 12. Skitsamma. Alltså inte att han fyller 12. Men om han fyller eller fyllde och det. Nu bara babblar jag. Som vanligt.

Igår körde Brother J ut oss ur huset för att han skulle laga mat till T. Tror ni han gjorde det då? Nej, vi tog fram oxfilé åt dem men nej de stannade hos T hela kvällen. Det gör inget. Då får jag äta det idag. Det är fan det godaste som finns. Oxfilé med hassellbackspotatis och rödvinsås. Känner ni hur det vattnas i munnen? Inte? Det gör i alla fall jag. Sedan bad jag mamma och pappa köpa ostkaka också eftersom jag gått och vart sugen på det sen jag och M.SJ gjorde det på HKn.

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på Norah Jones. Det var längesen nu. Jag borde plugga kemi eftersom jag har prov på torsdag men jag är fan för trött. Och GUD vad jag längtar efter sommaren nu! Sommar och konserter.... *drömmer mig bort*

Ehm.. ja. Nu var det väl inte så mycket mer. Jag måste sätta mig och drömma. Apropå det. Igår kom jag fram till att min högsta drm just nu (den kan alltså förändras närsomhelst) är att få en bok publicerad. Tänk vad härligt att kunna leva på nåt som jag älskar att göra.... Nej nu ska jag sluta skriva här. Hur kommer det sig att mina inlägg alltid blir längre än jag tänkt mig?

{H}

Finns det hjärta finns det kropp och finns det själ finns det hopp

Hej på er!

Idag är jag nyttelinyttig. Kind of... Jag har simmat 1000 meter idag, nästan nyss kommit hem. Sitter här med min proteindryck, hahaha. Den innehåller idag mjölk, ägg och banan. Låter asäckligt men är faktiskt riktigt gott. Det var skönt att simma också.

Alltså jag vill verkligen hitta på nåt ikväll. Problemet är att jag inte vill åka hemifrån. Tror jag. Jag är så trött och det är riktigt kallt ute. Just nu minus 15. Jippi (lite lagom ironi där) men jag står nog ut. Orkar seriöst inte skriva mer.


Pöss på er!
{H}

I'm falling in love with your favourite song

Hittade en lite kul "intervju" med Gustaf Norén,, sångare i Mando Diao. Om jag inte har nämnt det så är jag ett big fan of Mando. Jobbar just nu på att ta mig till annexet och se dem i april. Vi får väl se hur det går. "Intervjun" hittades här.

Gustaf Norén som pojkvän...

Var träffades vi?
- På biblioteket i Borlänge vid videohyllorna, strax intill internetsektionen. Där träffas de flesta. Du var snygg och sa hej.

Hur lång tid tar det innan du bjuder hem mig på... en kopp te?
- Jaa, om jag får ditt telefonnummer när vi träffas tar det två, tre månader. Jag måste ju hinna gå igenom alla samvetskval så att jag inte gör något förhastat.

Men vi dejtar väl fram till dess?
- Dejting? Nej, nej, nej. Dejting, det finns inte i Borlänge. Först får man ett alternativ presenterat för sig, sen funderar man i två månader om man vill ha det
eller inte. Och vill man det - då börjar det.

Nu är ju du rockstjärna, måste jag som flickvän göra något för att matcha din image?
- Nej, det behöver du inte bry dig om för det har jag redan tänkt på. Jag är ju Gustaf Norén och det är ju inte en slump att jag är rockstjärna. Och Gustaf Norén väljer ju tjejer som passar Gustaf Norén. Allt kommer naturligt om du är den rätta.

Är det okej om jag tycker din musik är skränig?
- Njae, alltså, om du inte förstår musiken så förstår du inte mig, så det är inte ett dugg okej. Det är som att säga "är det okej att inte förstå din personlighet?"

Är du en romantiker?
- Det måste man vara om man spelar rock. Du kan inte skapa mycket känslor om du inte har mycket känslor i dig.

Okej. Det är snart vår ettårsdag. Hur överraskar du mig?
- Jag tror inte att jag kommer ihåg ettårsdagen. Du blir nog överraskad om jag gör det. Men jag skulle försöka laga mat och eftersom du vet att jag aldrig gjort det förut så skulle du nog bli imponerad.

Mat ja, tar du notan eller delar vi?
- Den tar jag - alltid. Jag vet inte varför. Det kanske är det manliga djurets instinkt, att man måste ha kontroll eller något?

Förresten, jag har inga rena trosor kvar, är det okej om jag lånar dina kalsonger?
- Absolut, du behöver inte ha några trosor alls, inte i mitt hem.

Finns det något i mitt förflutna som jag inte ska berätta för dig?
- Jag har inget behov av att höra om gamla pojkvänner, de finns inte kvar i det här livet. Och de får vara hur många eller få som helst eftersom de är totalt ointressanta. Om du har haft 250 förhållanden före mig skulle jag se det som att du haft en del att göra innan du hittade den rätte.

Jag är svartsjuk på alla snygga groupiewannabies som står längst fram vid scenen och trånar när du spelar.
- Jo, men vet du, de är svartsjuka på dig också. Jag skulle inte välja dem före dig. Vi två har ju kommit varandra nära och det är det som räknas! Fast svartsjuka är värst i världen och om du är svartsjuk hela tiden skulle jag nog göra slut. Det skulle inte gå i längden.

Det blir väl svårt att ha ett sexliv när du bor i turnébussen i sommar. Hur löser vi det?
- Du ska inte med eller? Nej, förresten, det kan du ju inte. Vi får väl skippa det helt enkelt. Det är inte så farligt, det är högst några dagar, sen kommer jag hem igen. Men om du är med är det bara att dra för ett skynke för sängen i bussen. Du behöver ju inte skrika?

Du, jag blev lite på lyset igår och vaknade upp med trummisen i Mando Diao. Vad händer nu?
- (skrattar) Ja fy fan, jag skulle nog ta upp en fistfight med Samuel. Du är mitt revir och det borde han veta om. Men jag skulle nog försöka lappa ihop det med dig, men det skulle ta jävligt lång tid att förlåta.  (Sara; HAHAHAHAHHA)

Hur blir du när vi grälar?
- Förbannad, så in i helvete. Men det går snabbt över.

Förresten, har jag sagt att jag är lite amatörkinky? Vad sägs om att jag överraskar dig med ridpiska och höga stövlar?
- Jaha, du slåss i sängen? Det är lugnt, du gör det ju ändå för den goda sakens skull. Det förstör ju bara lite hud och det växer ju ut igen.

Vad säger du om jag vill bjuda med en av mina tjejkompisar då?
- Om jag är kär i henne också, vilket jag inte tror att jag är, så skulle det vara lugnt. Annars så tror jag nog inte att jag skulle vilja det. Jag skulle kanske fundera på om du är lesbisk.

Vad måste jag göra för att du ska slänga ut mig?
- Du skulle kunna lägga kräkmedel i maten, dra ut tv-sladden under VM-finalen i fotboll eller berätta att du inte är kär i mig, då åker du ut.











{H}

I'm on my knees, can you see me now?

Tänkte skriva en kortis. Har varit på öppet hus idag och kollat på lite olika linjer. Det står mellan spin och foto. Okej, spin (sammhällsprogrammet internationell) är en bättre och bredare utbildning men kommer jag orka plugga som fan i tre år till? Foto däremot... så lockande. De berättade lite om det när vi var där och ååååhhh jag vill gå det programmet! Det är tillräckligt med poäng för högskola, det är ju alla program. Men det är inte samma utbildning som spin. Äh vi får väl se vad som händer. Jag ska skita i vad alla säger och bara bry mig om vad JAG vill och se vad det blir.

{H}

We don't need no education

Jag är väldigt mätt. Jag är väldigt trött. Jag ska åka och simma. Inte bästa kombinationen eller hur? Men det ska i alla fall ske. O skickade ett sms och lät mig veta att hon skulle åka och simma hon med. Vi simmar med våra morsor, hur annars ska vi ta oss till badet? Så jag ska simma i min bikini som jag inte tycker om att simma i.

Idag har varit en bra dag. Jag har varit jäkligt trött men på nåt sätt ändå jobbat bra. Våran SO-lärares magiska förtrollning över klassen verkar fortfarande. Vi är nästintill helt knäpptysta på hans lektioner. Det var lite härliga kontraster för han berömde oss idag för att vi jobbade så bra och var tysta och lyssnade. Vi var helt enkelt en bra klass. Nästa lektion fick vi höra att vi hade ett problem med att vi pratade för mycket. Vi måste sluta tjattra! Sanningen är den att vi är lugnare när vi har SO.

{H}

Black Gold

I work hard every day of my life, I work till I ache my bones...Känner mig lite halvt träffad av Queens låttext där.
Pluggar kemi: kol och kolhaltiga bränslen. Jätteroligt I know, men det känns faktiskt som att det börjar fastna, vilket är bra då provet är på torsdag. Nu vet jag var olja kommer ifrån och jag vet hur 1-10 av ämnena i metanserien är uppbyggda och vad de heter m.m MED MERA. Så det var ju skönt :) Sometimes I really like my brain. Den jobbar bra under press:P

Idag - måndag - har varit en fullspäckad dag. Den började med att jag försov mig en timme (men hann mirakulöst nog ändå?), och då var ju såklart min skolskjuts försenad istället. Sedan jag halkade på uppfarten när skolskjutsen väl kom. Man kan bara inte vinna ibland. Och SEDAN, när jag väl kom till skolan, så hade en av mina extremt sympatiska klasskamrater mage att klaga på att jag kom för sent. Bara för att. Well I´ve never liked you either, you BEEEP!
  Resten av dagen tillbringades iaf - utan fler komplikationer - till stor del tillsammans med M.Sj, bl.a med att vara duktig och översätta en text om jesu födelse, julfirande och liknande från spanska till svenska. Fastän vi inte hade någon lärare/vikarie eller någon som ens kollade närvaron. Det mina vänner, kallar jag plikttogenhet! Vi är ett bra team jag och M.Sj :)
Vid två-tiden åkte jag och ovannämnda person in till staden för att gå på återbesök på Data/Design-programmet, gymnasieprogrammet vi hälsade på i somras. Det var väldigt trevligt, vi åt "middag" (kyckling och klyftpotatis och chips för er som undrar) och pratade lite allmänt om gymnasieval och utbildning och en massa annat. Härliga tjejer och lärare :) Kom förresten fram till att jag haft modermålsundervisning med lärarens tvillingflickor från Wales. Liten värld vi bor i. Eller ska man säga liten stad?

Har någon förutom jag föresten lagt märke till hur STOR månen är?! Enligt Paps så färdas den nu i en bana som gör att den kommer närmare jorden. Coolt. Hur han nu vet det. Han läser väl nyheterna kanske. Ska nog testa det någon gång. 
  Detta blev kanske långt, men jag har ju inte bloggat på ett tag så det får ni stå ut med ;)

Pöss och adjöss,

>O<


 För er som inte vet hur klotet som styr tidvattnet ser ut.

Tell me baby, what's your story?

Jag hatar kemi. Jag gillar det i alla fall inte. Jag tänkte vara duktig och plugga till provet som är antingen på onsdag eller torsdag (vet inte vilken dag) men det tar bara stopp. Jag försöker läsa men det är inget som går in. Jag orkar inte! Dessutom är jag skittrött efter igår. Egentligen är det nog inte efter igår men jag är trött i vilket fall som helst. Och orkar inte plugga.

Det var kul igår i alla fall, trots att jag i början mådde piss. Tog en ibumetin (du är så fin, hahaha) innan jag åkte men den hjälpte inte mot huvudvärken. Så när jag kom till J.D fick jag en alvedon också och sen mådde jag bra hela kvällen. Tills ungefär midnatt då jag var tvungen att be pappsen hämte mig eftersom jag inte orkade vara kvar... Som sagt så gillar jag ibland inte att vara tjej.

Tror dessutom att ryktet om mig och J.D var på väg att blåsa upp igen. Jag stod i fredags och frös som en tok och hon kramade mig för att jag skulle bli varm. Då sitter några av killarna bakom oss i korridoren och viskar och pekar på oss. Sedan säger P.B: Nej, hon är tillsammans med den där -piiiip- (no names in this blog). Vi tyckte i alla fal latt det var lite kul eftersom det är M.F (J.Ds pojkvän) som har startat detta rykte på sätt och vis. En kille i våran klass frågade honom för ett tag sen om det var nåt mellan mig och henne och självklart sa M.F att ja, det är det. Visste du inte det? Jag kan säga att vi hade väldigt kul åt det här.

{H}

Ur aerodynamisk synvinkel borde inte humlan kunna flyga, men det vet inte humlan så den flyger vidare ändå /Mary Kay Ash
(så står det på min tröja, hahahaha)

If I were a boy

Ingen som har varit i närheten av mig idag har väl undgått min ständiga klagan? Idag vill jag fan vara kille. Har så jävla ont. Ni tjejer vet ju hur det är... Eller okej inte alla av er eftersom det finns de lyckliga som slipper värk och illamående varje månad! Sitter nu med min vetekudde som jag köpte idag. Välbehövd är den kan jag tala om. Har värmt den 2 gånger, snart dags för tredje. Japp, på samma dag! Måste värma den ungefär varje halvtimma och det är lite irriterande. Men jag klarar mig inte utan den så jag får så lov att värma och värma.

Ikväll ska jag till J.D och  titta på film och mysa med flickorna. Älsklingen (J.D) har ju fyllt år så jag ska såklart ta med mig en liten present. Jag var lite uttråkad nyss så det blev kanske lite väl mycket presentpapper..... Men det är bara bra det tycker jag! Hellre för mycket än för lite, moahaha. Nu ska jag i alla fall sätta mig och tillverka ett kort till henne. Blir nog photoshop, haha.

{H}

Don't you remember when I was a bird and you were a map?

Hejhopp!

Har tråkigt och håller på att somna. Då tänker jag att jag sätter mig vid datan, skriver ett blogginlägg och lyssnar på panic (allt efter att ha slagit på bastun eftersom jag verkligen behöver basta, är som sagt trött och sliten, hihihi). Och så måste jag fixa lite med mina iPods. JA! Det är sant! Jag har fått tillbaka min gamla 4gigs-iPod idag!! Det kunde man aldrig tro va? Nu är det ju så att ajg köpte en med 8 gig på juldagen så jag får väl sälja den gamla. Brorsan är med på att betala 600 för den om jag köper nya hörlurar haha. Så det lär väl bli han som får ta dem.

Idag har varit en trevlig dag. Okej, vi började 8.10 (uuuuscha) med syslöjd eller textilslöjd som det egentligen heter om man ska vara petig (själv tycker jag att syslöjd låter mycket trevligare, hihi) och efter det hade vi cirkelträning på idrotten. Schysst sätt att börja av våra lärare tycker jag. Andra dagen i skolan och så får vi köra bänkpress, sidhopp, träna vader, armar, ben... you name it. Tror vi tränar allt när det är cirkelträning. Men det var faktiskt roligt när vi väl kom igång. Sen hade vi matte (uscha igen, KUBER säger jag bara) och efter det insåg vi att vi hade hål från kemin. Alltså 2 timmars hål innan engelskan. Så våran käre handledare och engelskalärare gav oss en läxa istället så vi fick sluta. Haha!

Vet ni vad jag gjorde? Efter att vi slutat tog jag och J.A en tur till trafikskolan. Jag gjorde mitt prov och gissa vad? Jag klarade det! Är det inte helt underbart??? Jag får köra moppe! (Okej, egentligen måste jag in imorrn och visa mitt id-kort innan de skickar hem papprena och korten men vem bryr sig. Jag får köra moppe!) Det känns skitbra om jag får säga det själv. Även om jag inte hade nån tanke på att köra nu på vintern.... brrr.



J.A satt på slöjden och skissade på ett par byxor hon tänker sy. Vackra fötter måste jag säga... Hmm. Observera att det här itne var en riktigt seriös teckning, människan äger faktiskt på att rita. Hon skulle bara visa ungefär hur de skulle se ut, hihi.

{H}

My rims are 23'' and they're black on black, no they're not his

Har nu suttit en stund med pappsen och kollat på bilar. Jag kan bara säga en sak: Varför är jag inte rik??? Lambos, Audi, Bentley, Porsche.... The list goes on and on.

Anledningen till detta inlägg är egentligen en klänning för 1707,71 euro. Alltså ungefär 17 000 kr. Den här läningen, ska jag säga er, är inte bara en klänning. Den är ett KONSTVERK! Jag skojar inte... titta på bilderna...

   


















{H}


Don't give me shit coz I know you're full of it

För att lugna ner mina kära vänner: JAG KOMMER INTE FLYTTA. Det är sorgligt men sant. Och nu har vi avslöjat var vi bor. Duktigt "emma". Arrghh. Jag tar bort den kommentaren. Det är en mil från stan. Alltså närmre än det är från där jag bor nu. Och ca en km från D om ni vet vart han bor. Hahahaha.

Idag hade jag tänkt åka till trafikskolan med J.A men det går åt helvete för först och främst får jag inte tag på henne. Har ringt mobilen, hem men inget svar. Jag misstänker att hon sover. Eller är hos hästen men det tror jag faktiskt inte. Sen så ringde pappsen och sa att det var stängt på trafikskolan så... ja. Inget plugg för mig alltså. Det får bli till veckan då. För jag SKA bli klar med moppekortet den här månaden! Moahaha!!!

Åt för övrigt en väldigt god Ben & Jerrys igår. En glass alltså. Den hette New York Super Fudge Chunk och består av chokladglass med valnötter, pekannötter, chokladöverdragen mandel, vita och mörka chokladbitar och, ja den var väldigt god. Yum yum!



Pöss på er!
{H}

(Ps: Jag skiter i det där med att rubriken ska stämma med inlägget. Jag tänker bara ha meningar jag tycker om. Haha!)

I just want your kiss boy

Hejhopp!

Ännu än dag är nästan slut. Ehum. Okej då kanske halva dagen ar gått eller nåt sånt. Vi har varit iväg lite, jag , mamma och pappa. Vi åkte lite inåt landet och var och bytte lite böcker och köpte ljus på IKEA. Anledningen till turen inåt landet var för att kolla på de 6 hektar åker som min morbror kanske tänker köpa. Han och min kusin J.N vad förbi oss igår kväll och berättade om det och började prata med oss om att bygga hus med dem på de 6 hektaren. Orkar inte berätta allt men det lät väldigt bra och jag vill väääldigt gärna flytta dit. Ni kära vänner till mig kommer nog få höra med om det hela. Men mamma och pappa tycker förstås att det är FÖR DYRT. Ååååhhh! DÅ räknade vi ju med vad vi betalar nu! Värme kommer t.ex att bli billigare. Jag fattar inte varför de ens tvekar. Jag har inget emot att bo där. Det blir ju närmre till stan dessutom! Så det blir ingen flytt för mig...

Puss o kram!
{H}

Chicks were born to give you fever

God eftermiddag. Eller kanske god kväll. Whatever! Sitter just nu i mitt kära rum och tittar på The Break Up. Hm, vet inte riktigt varför. Men den är lite rolig. Som när Jennifer Aniston går runt naken för att göra sin "ex"-kille svartsjuk. Funkar det? Ni skulle se hans min...Girlpower säger jag bara! Ni som ej har sett filmen fattar förmodligen inte ett dugg nu. Om ni inte är smarta. Vilket jag vet att ni är. Dåså.

Det doftar gott från köket, så jag antar att det snart är middag. 
Jag har sovit ut riktig idag, vilket var skönt eftersom att jag halvt har vänt på dygnet detta lov. Gått upp tidigt och gått och lagt mig sent, allt för att hinna med så mycket som möjligt. Och det vill jag påstå att jag lyckats med, så nu blir det till att slappa resten av dagarna som återstår innan vi går tillbaka till skolan...uscha. Ska dock försöka boka in en pluggdejt med M.B för att plugga kemi. Eller med någon annan som har böckerna hemma, men M.B är bäst av oss i det nämnda ämnet :) Dessutom är det ju en chans att träffa na, hon var ju inte hemma på nyår (!!).

Vaknade tidigt imorse av att en viss person sms-bombade mig. Jag vill bara säga att du är förlåten. Men jag tänker ge igen, so prepare yourself. Tack.


>O<

THE OH SHOW PRESENTERAR: PEGGY LEE - FEVER



Lights will guide you home



{H}

We are the voices inside your head

Hej på er!

Har nyss satt mig här vid datan efter att ha sett Uppdrag Varieté med Carl Einar Häckner. Rolig den människan. Det gick tydligen på tv nu och ma mère satt där och kollade så jag tänkte att då gör väl jag också det. Väldigt intressant att veta men jag bara babblar igen. Men den där Carl Einar är en rolig typ. Inte en enda gång blev showen tråkig, hihi.

Idag har jag och mamma varit och shoppat lite. Okej, jag skulle byta några böcker men glömde dem hemma... Hade i alla fall kvittot med mig! Yay! Som om det hjälpte... Åååh. Jaja, vem bryr sig, eller hur? Inte jag! Det finns fler dagar. Herregud håll tyst!

Mitt schizo jag har kommit fram alldeles för mycket de senaste dagarna, fråga mig inte varför men det måste få ett slut. Och som ni kanske har märkt har jag bytt ut min lilla trend på rubrikerna för i år. Nu har jag hela meningar ur låtar. Coolt va??? Nähä, trodde väl inte det heller. Tanken var väl att jag skulle ha nåt som stämde inte på inlägget men det kan ju ta hur lång tid som helst att komma på nåt sånt. Så vi får väl se hur det går och om jag lyckas hålla mig till den här "trenden". Tyckte den här rubriken passade till schizofrenin i alla fall. Hihihi.

{H}


Årets första inlägg

För mig - O - alltså. Som H så stolt påpekade var hon först med inlägg 2009, men vet ni vad? Det bjuder jag på! Hon behöver få känna sig överlägsen nån gång hon också, lillgumman ;P Hehe, nu kommer jag att åka på stryk...Vi går raskt vidare!
Eftersom att jag firade nyår i samma sällskap som H, så finns det inte så mycket att tillägga där tycker jag (som bör nämnas här iaf *fniZz*). Mysigt var det och vi hade jättefin utsikt över alla raketer. Det var iskallt. Jag skrattade mycket, speciellt åt M.A som verkar ha tjuvtränat på att gå i högklackat. Jag pussades mycket. Så, det var nog allt.

Idag, dvs årets andra dag, tillbringades i slalombacken. Svinkallt, men helt klart värt det, jag ÄLSKAR att åka slalom :D Jag åkte mestadels med mina kära syskon och grannen M, och det säger jag bara peeps: undan gick det!
  Jag hade till och med en inofficiell speed-tävling med en random snubbe jag hittade i backen, hehe. Lyckades komma före honom till liften every single time^^ Men han var ingen snabbåkare, snarare en jumper så han får väll skylla på det. Tilläggas bör också att eftersom att han hade goggles på sig, kände jag inte igen honom (förhoppningsvis kände han inte igen mig heller eftersom att jag också hade det) förran han tog av sig hjälmen och brillorna. Denna kille jag hade racat mot, visade sig då vara en kille i min årskurs. Från min skola...oops. Menmen, jag vann iaf!

Och med den triumfen så tackar jag för mig, åtminstonde för denna kväll. Trevlig fredag vänner!


>O<

You've gotta stand for something or you'll fall for anything

THE OH SHOW PRESENTERAR: THE SCRIPT - FALL FOR ANYTHING



{H}

Don't need to look no further

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me. And I'm feeling good.



1 januari, 2009.

Yes! Jag var före O med inlägg det nya året. Hihi. Är totalt uttråkad. Okej, inte riktigt men jag har inget särskilt att göra än så länge. Tror inte riktigt att alla har vaknat till liv. Tyvärr blir det nog inga bilder på ett tag, om det nu bilr det alls för jag har inte många. Konstigt nog tog vi inte så mycket bilder igår. Men kul hade vi. Vi blev ju inte så många, 8 stycken. Men det var trevligt.. Hmm trevligt låter nästan dåligt. Hehe. Men det var kul, M.A gick i J.Ds skor ner till kajen... Och M.A är alltså en kille.

Nyåret hejades in vid midnatt som alltid och vi skålade i alkoholfritt mousserande vitt vin. Blä. Och bubblizz som är ... ja, jordgubbscider. Alkoholfri såklart. Ingen fylla för oss, hihi. Men det var kul, och det var nyårskyssar till höger och vänster, killar som tjejer. Okej, jag tror inte killarna pussade varann då men.. you get the picture.

{H}


RSS 2.0