GoD jUL allihopa!!

Detta kan ha varit min bästa julafton hittills. Utsökt mat, glada släktingar och ofc, JÄTTEMÅNGA JULKLAPPAR ;P haha, jag blev faktiskt väldigt nöjd med mina julklappar idag :) Fick nya högtalare till datorn (Poppar Muse med dessa nu, hehe), skrivare, en ny jacka, kläder, smink, böcker, pengar m.m :D Jag måste ha varit väldigt snäll i år (eller så har jag bara en väldigt snäll familj) för allt fint jag fick. De julklappar jag gav bort blev också uppskattade som tur var. Hade bl.a målat varsin tavla till min mormor och morfar vilket de blev jätteglada över :)

Dagen har för det mesta tillbringats med att se på Kalle, myst och firat hemma hos mormor och morfar, där vi mötte upp  vår moster och morbror och några av våra kusiner (de enda som bor i Sverige), vilket var mycket trevligt. Efter att ha öppnat klappar, ätit julbord och haft en helskön kväll, åkte vi hem till oss och öppnade ännu fler klappar hehe...Och vet ni vad det bästa är? Vi får julklappr imorgon också! Detta p.g.a att paps och större delen av släkten kommer från Irland, och därför firar vi jul både enligt svenska och irländska traditioner, hihi. Som pappa sa; It´s not over until it´s over folks. Så jag ser fram emot morgondagen lika mycket som jag gjorde till idag ;) 

Hoppas att ni alla har haft en skitbra, rolig, trevlig och underbar jul, med många fina presenter! Nu ska jag gå och  socialisera lite med familjen som har disco i vardagsrummet, och sedan, om jag orkar, läsa Breaking Dawn :)
Ha det bra, och från H och Mig, till er alla: EN RIKTIGT GOD JUL!!


>O<



     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0