Diamonds do appear to be just like broken glass to me

Sitter och lyssnar på Enya. Skön musik. Riktig sovmusik. 

Jag har en liten filosoferar-kväll ikväll. Sitter och funderar på vad jag vill åstadkomma med mitt liv. Hur mitt liv är nu. Vad jag ska göra med det. Känner att jag är väldigt upptagen för det mesta. Med både nyttiga, roliga och nödvändiga saker. Försöker ta rätt på om jag prioriterar rätt saker. Det känns som det. Jag försöker göra mitt bästa i skolan. Gör det jag kan för att hjälpa till hemma. Hinna med mina vänner. Träna kampsport och utvecklas på så många plan det bara går.
  Det är nog mitt huvudmål för tillfället. Att vara öppensinnad och lära mig så mycket som möjligt redan nu. Vi får väl se hur det går att uppfylla det målet.
   Men jag känner mig positiv, och jag hoppas att min framtid blir ljus. Bättre än nu om möjligt. Men man vet aldrig.
Jag kanske blir en rik ung affärskvinna som spenderar fritiden med stiliga män på lyxiga yachter, och vars fritidssysselsättning är att spela poker på kasinot i Monte Carlo.
  Eller kanske jag blir en runtflängande brud som hookar upp med en backpacker och reser världen runt. Lever för dagen i total frihet att göra vad jag vill vart jag vill.
  Eller så kanske jag blir en fiskarfru till mitt livs kärlek och bosätter mig uppe i de skotska högländerna i en lugn liten by med 5 meters tidvatten och en hålig gammal eka som enda transportmedel. 50 mil till närmsta stad och milsvid utsikt över öar och stränder.
  Eller så kanske jag dedikerar mitt liv till forskning om de fornida kängururnas pungstorlek i Australien. Bosatt i ett slitet tält och ständigt runtknatande i khaki-shorts och beväpnad med en extremt liten hammare. You never know where life takes ya. You can end up anywhere.The sky is the limit! 
   Men bara för skojs skull; Hur tror ni att era liv kommer att se ut? Hur tror ni att jag kommer att ha det? Vilket av ovanstående alternativ tycker ni verkar mest trovärdigt? ^^  Jag är nyfiken...  


>O<


Kommentarer
Postat av: Angelica L

God morgon ;)

Kram

2009-01-27 @ 08:10:46
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag kommer nog arbeta på ica, sitta i köket varje kväll och beklaga mig på mitt liv, och ångra att jag var så jävla blyg i högstadiet så jag kunde ha fått min b men nejnej. Jag tror du blir monte carlo-kvinnan ;)

2009-01-27 @ 14:22:36
URL: http://jjossy.blogg.se/
Postat av: O

Haha, tnx ;P du får väll göra något åt saken så att du inte sitter där vid köksbordet och är bitter! You know he wants you babe! ;D go for it!! Och btw, du kmr att vara det sexigaste ica-anställda evahh;P

2009-01-27 @ 22:13:44
Postat av: Josefin

haha tnx ;) och med teckningen så blir det tyvärr nog så att vi blir förfulade allihopa! xD haha men då kan vi tänka såhär; vi är ialla fall finare i verkligheten!

2009-01-27 @ 22:35:26
URL: http://jjossy.blogg.se/
Postat av: H

Med dina ambitioner? Tjenare du framgångsrika affärskvinna! Närå, det kan fan hända vad som helst med dig! You're unpredictable love :D

2009-02-01 @ 12:41:01
URL: http://theohshow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0