God Kväll

Hello peeps, allt bra med er? Själv mår man prima liv, har just njutit av en underbar, hemlagad middag tillsammans med mina syskon, eftersom att mina kära päron är ute på kalas. På en vardag. Tänk den som hade sådan tur.

Idag har vi nior genomlidit nationella prov i svenska, vilket kändes relativt bra. Filosofisk som man är vet ni. Då kan man klura till vilket svar som helst så att det blir så djupt att den rörda läraren inte har något annat val än att ge en godkänt. That´s how it works nowadays...

Hade även spanskaprov sista lektionen idag vilket gick väldigt bra, har ju varit duktig och pluggat :) Vågar vi hoppas på ett...? Nej. Vi ska inte ta ut något i förskott här. Men hoppas kan man alltid! 
Förutom prov så har dagen varit rätt lugn. Halkade inte mindre än FYRA gånger idag, så halt som det är ute nu. Underbara, osandade norrland. Känner ett växande behov av att åka till varmare breddgrader. Eller iaf att det ska bli vår! Åh, bara typ...tre månader kvar? Bara och bara. Men det gäller att vara optimistisk. Tänk sommaaar. Barbent, varma sommarkvällar vid havet, konserter, solglasögon och solblekt hår. Ge mig.


Några bilder från dagen.

      
1. Hanna är kreativ. 2 skuggfigur...3. *wild western musik* 4. Ooops...Josefajn knockar Hanna "av misstag" 5. H & moi med Richard III och Spanien i bakgrunden.

Blev lite Hanna-dominerat, men så fin som hon är så, vem klagar liksom?

Lite halvskum kvalité, menmen, mobilkameror ya know...

PÖSS OCH ADJÖSS


Kommentarer
Postat av: Hanna

Du vet väl att hon inte alls knockade mig va? xD

2009-02-03 @ 21:51:36
URL: http://theohshow.blogg.se/
Postat av: LOVISA

Ja, skriver texterna på bloggen själv. Tack. Sötnos.

2009-02-03 @ 22:56:15
URL: http://tidtid.blogg.se/
Postat av: E

Opps halka är kul men man får akta såg så att man inte bryter ngt...

2009-02-03 @ 23:52:40
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0